Goldatti Manufacture

Ékszer tervezés, készítés, gyártás



Bemutatkozás:

Tisztelt Érdeklődő! Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam a GOLDATTI MANUFACTURE által nyújtott lehetőségeket, bemutassam vállalkozásunkat!

Cégünk 1989 óta készít nemesfémből ékszereket, amikor a cégvezető megszerezte mesterlevelét. Magyar tulajdonú családi vállalkozásként a család több tagja dolgozik cégünkben vagy éppen tanulja a szakma fortélyait.
Pécsett az Irgalmasok utcája 1. és Dombóváron az Ady Endre utca 1. szám alatt találhatók üzleteink, ahol személyesen is megtekinthető termékeink jó része.
Webáruházunkra jellemző, hogy a nagy választék mellett maximálisan figyelembe vesszük megrendelőink egyedi kívánságait. Mindezt legtöbbször extra költségek felszámolása nélkül kínáljuk.Tevékenységünk fontos része az intézmények részére tervezett jubileumi, elismerő és diplomaékszerek készítése. Nem kis gondot okoz egy cégvezetők számára, hogy megfelelő ajándékkal jutalmazza, motiválja dolgozóit. Cégünk olyan egyedi ékszerekhez ad ötleteket, amelyek az adott intézményre jellemzőek, esztétikusak és értékállóak. Ha ezekről szeretne többet tudni, kérje postai úton az erre vonatkozó ismertetőnket!
Egy vállalatnál mindig nagy a jelentősége egy kitüntető ajándéknak, amivel nemes hagyományt teremthetünk egy közösségben!
Saját üzleteink mellett számos budapesti nagykereskedés részére készítünk minőségi ékszereket, így ékszereink az ország különböző területébe is eljutnak. Katalógusunk alapján sok hazai üzlet és ötvös rendel termékeinkből.
Büszkén mondhatjuk el, hogy felkérést kaptunk a Zsolnay-Katti Zoób ékszerkollekció nemesfém részeinek megtervezésére, gyártására. Túl azon, hogy bemutatásra kerültek a legnagyobb európai divatbemutatókon, ezek az ékszerek bekerültek a világhírű Harrod's áruházba, egyetlen magyar termékként!
A GOLDATTI MANUFACTURE közelebb szeretné hozni mindenkihez ezeket a nagyszerű nemesfém termékeket. Célkitűzésünk, hogy piacképes áron kínáljunk gyönyörű ékszereket, miközben a minőségből semmit sem engedünk! Mivel azt szeretnénk, hogy minden tökéletes legyen, az összes ékszert gyönyörű, egyedi díszdobozban szállítjuk. Önnek már csak át kell adnia, és együtt élvezheti a megajándékozott személlyel a meglepetés örömét!

Keresse meg kínálatunkban az egyéniségének megfelelőt!
GOLDATTI MANUFACTURE, az Ön személyi ékszerésze.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

7200 Dombóvár, Petőfi utca 29.   térkép>

Telefonszám:

30/9568-461

Fax szám:

74/565-496

E-mail cím:

goldatti@goldatti.hu

Weboldal(ak):

,  

Telephelyek, üzletek:

Goldatti Ékszerüzlet, Dombóvár
7200 Dombóvár, Ady Endre utca 1.
Telefon: 74/463-223
Mobil: 20/421-8809

Goldatti Manufacture, Pécs
7621 Pécs, Irgalmasok utcája 1.
Telefon: 72/311-711
Mobil: 20/422-1055