Provincia TMT Turizmus Marketing és Tanácsadó Kft.

Online utazási iroda, szállás Váralján



Bemutatkozás:

Online szállásközvetítő utazási irodánk (U-000549) szállásajánlatokat és szolgáltatásokat közvetít specializált internetes portálokon Horvátországba a www.horvat-tengerpart.hu valamint Ausztriába a www.siindex.hu, portálokon. A ProWincia TMT Kft. 1991-ben alakult családi vállalkozásként, 1993 óta foglalkozunk utaztatással. Ügyvezetőnk 1970-ben kezdte pályafutását a turizmusban. Korábban a Tolna Megyei Idegenforgalmi Hivatal vezetője, az IBUSZ Dél- Dunántúli Területi Igazgatósága Kereskedelmi Igazgatója majd az IBUSZ Észak- Németországi Igazgatója volt Hamburgban. Internetes szállásközvetítő irodaként 12 éve működünk, irodáinkban az internetes értékesítés háttér munkáit végezzük. Cégünk székhelye Váralján, a Mecsek egyik legszebb völgyében, egy csodálatos birtokon található, itt saját szálláshelyet is működtetünk). Budapesten az Attila út 125. alatt tartunk fenn fiókirodát.
A PROVINCIA PANZIÓ (www.prowincia.hu) a Mecsek egyik legszebb völgyében, Váralján működik. A családbarát falusi szálláshelyen az erdő mellett, szabadtéri medencével, horgásztóval, borpincével, közös helyiségekkel. 2 – 3 ágyas szobákban és 2 szobás családi lakrészben biztosítunk kellemes üdülést önellátással, konyha használattal. 20-30 fős csoportok részére kifejezetten ideális szálláshely.
A Provincia Panzió apartmanjait ajánljuk a természetet kedvelő családoknak, baráti társaságoknak, festői környezetben, csodálatos panorámával. (http://apartmanok.provincia.hu) Vendégeinket a jól felszerelt Tóparti (4 ágyas) és a Panoráma vendégház (4-5 ágyas) apartmanjaiban várjuk. Nagyobb baráti társaságokat is szívesen fogadunk.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

7354 Váralja, Kossuth u. 273.   térkép>

Telefonszám:

74-558901

Fax szám:

74-558901

E-mail cím:

ptmt@provincia.hu

Weboldal(ak):

,  

Telephelyek, üzletek:

7354 Váralja, Kossuth L. 273.
1012 Budapest Attila út 125.