Gála Panzió

Szállás, vendéglátás



Bemutatkozás:

A Gála Panzió a város központjának közvetlen közelében, nyugodt környezetben, többféle szállással, egész éves nyitva tartással, széleskörű programlehetőségekkel, szabadtéri medencével, teniszpályával, és privát parkolási lehetőséggel várja vendégeit.
Négy apartman (felszerelt konyhával) és további három szoba kínál üdülési lehetőséget igényes pihenni vágyóknak. A házban 26 személy helyezhető el.
Minden szoba ingyenes Wi-Fi-vel, TV-vel, minibárral és saját fürdőszobával rendelkezik. A tágas apartmanokhoz és stúdiókhoz jól felszerelt konyha vagy konyhasarok is tartozik. Néhány szállás erkélyes. Az apartmanok 2-4-6 főig tölthetők, igény esetén pótágyazhatóak. A legnagyobb apartmanunk, egy 80 m2-es, 2 hálószobás nappalis komplett lakás.
Vendégeinknek díjtalan szolgáltatásként ajánljuk a fitness-terem, asztalitenisz és a szabadtéri úszómedence használatát. További, díj ellenében nyújtott szolgáltatásaink - teniszpálya, biliárd, minigolf, szauna, drinkbár, internet hozzáférés és grillezési lehetőség - élvezetével még kellemesebbé teheti a Gála Panzióban eltöltött idejét.
A panzióhoz saját, művelés alatt álló szőlészet és borospince tartozik. A szőlőhegyi kirándulás alkalmával vendégeink megkóstolhatják fahordóban érlelt borainkat, valamint a hideg, vagy a bográcsban elkészített vacsora után a saját palackozású évjáratos borokat.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

7081 Simontornya, Fürdő u. 11.   térkép>

Telefonszám:

+36 (74) 486-120, +36 (20) 282 2223

Fax szám:

+36 (74) 486-192

E-mail cím:

panzio@galaker.hu

Weboldal(ak):